Honda: Έρχεται “μικρό” Africa Twin ή νέο Transalp;


Τα παραπάνω θα μπορούσαν απλά να είναι φήμες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, μαζί με εκατοντάδες άλλες φυσικά για κάθε βαρύ όνομα και μοτοσυκλέτα που θα μπορούσε να ενδιαφέρει το κοινό.

  • 11/12/2017

Όταν όμως αυτές οι κουβέντες προέρχονται από επίσημα χείλη τότε παύουν να είναι απλά φήμες και εικασίες, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με Ιάπωνες.

Το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον μία μικρότερη σε κυβισμό έκδοση του Africa Twin είναι υπαρκτό, σύμφωνα με τον Kenji Morita, υπεύθυνο για τη δημιουργία της CR1000L Africa Twin, αλλά και της νέας έκδοσης Adventure Sports.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση Ολλανδού δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της φετινής EICMA (για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να δούμε μικρότερο Africa Twin ή ακόμη και ένα νέο Transalp) ο κ. Morita δήλωσε ότι μια τέτοια μοτοσυκλέτα δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Ωστόσο και χωρίς να απορρίπτει ούτε την ονομασία Transalp, ο κ. Morita είπε ότι αυτό εξαρτάται και από τις πληροφορίες και προτιμήσεις που συλλέγει η Honda, οι οποίες προέρχονται από τους Ευρωπαίους αναβάτες.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει δυνατή ζήτηση για ένα τέτοιο μοντέλο σύμφωνα με τον κ. Morita και αν αυτή η ζήτηση γίνει ακόμη πιο έντονη τότε η συγκεκριμένη πιθανότητα μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ