Ducati Multistrada V2S 2024


Η πολυτελέστερη S έκδοση του μικρότερου μοντέλου Multistrada αποκτά έναν νέο χρωματισμό όπου κυριαρχεί το μαύρο και το κόκκινο.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 20/6/2023

Ξεκινά σιγά-σιγά η παρουσίαση των πρώτων νέων της επόμενης χρονιάς, καθώς η Ducati παρουσιάζει έναν νέο χρωματισμό για το Multistrada V2S.

Αυτός βασίζεται στο μαύρο χρώμα, Thrilling Black, σε συνδυασμό με γκρίζο Street Grey και αρκετές λεπτομέρειες στο γνωστό και μη εξαιρετέο Ducati Red. Τις καυτές αυτές πινελιές τις συναντάμε στα νέα γραφικά στα πλαϊνά του ψυγείου, στις εσωτερικές επιφάνειες των αεραγωγών στο ρύγχος και κυρίως στις κατακόκκινες ζάντες.

Το Multistrada V2S συνεχίζει στο 2024 με τον δικύλινδρο V Testastretta 11° των 937 cc, 113 hp και 10 kgm, δίχως άλλες αλλαγές σε αυτόν ή στο βασικό πακέτο της μοτοσυκλέτας. Το οποίο χαρακτηρίζεται από μια πληρέστατη σουίτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων (4 Riding Modes, Cornering ABS, Vehicle Hold Control, Ducati Traction Control, Ducati Brake Light) όπως και το βασικό μοντέλο V2.

Επιπλέον η έκδοση V2S φορά στο στάνταρ πακέτο και Cruise Control, Ducati Quick Shift Up & Down καθώς και μια έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών TFT.