GPX Rock 125: Νέο παπί στην ελληνική αγορά


Ένα νέο παπί έρχεται να προστεθεί στα μοντέλα της κατηγορίας στην χώρα μας.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 29/6/2023

Με την ανάλογη ανακοίνωση της στα social media, η GPX, διαθέσιμη στην χώρα μας μέσω της KSR Hellas, επιβεβαίωσε την επικείμενη έλευση του νέου Rock 125. Πρόκειται για ένα νέο παπί, με ρετρό αισθητική που θα θυμίσει τα αξέχαστα μοντέλα του παρελθόντος στους «παλιούς» και θα διδάξει στους «νέους».

Το GPX Rock 125, χάρη στον κυβισμό του, θα είναι κατάλληλο για οδήγηση τόσο με δίπλωμα δικύκλου Α1, όσο και με δίπλωμα αυτοκινήτου Β. O αερόψυκτος κινητήρας συνδυάζεται με κιβώτιο 4 ταχυτήτων και τροφοδοτείται με ψεκασμό καυσίμου, ενώ η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα της D.I.D., όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η GPX.

Το μοντέλο έχει δισκόφρενα εμπρός και πίσω, με σύστημα συνδυασμένης πέδησης και δαγκάνα 3 εμβόλων εμπρός, ενώ στα «σπορ» χαρακτηριστικά του μοντέλου συμπεριλαμβάνονται και τα αμορτισέρ YSS πίσω, από την πρώτη τοποθέτηση. Το μοντέλο εξοπλίζεται επίσης με εμπρός σχάρα μεταφοράς αντικειμένων, μια μεγάλη χειρολαβή συνεπιβάτη, αλλά και ψηφιακή οθόνη ενδείξεων τύπου LED, ενώ ο κεντρικός διακόπτης φέρει σύστημα κλειδώματος ασφαλείας. Ο φωτισμός του GPX Rock 125 είναι LED, εμπρός και πίσω.

Το GPX Rock 125 θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα στην τιμή των €2,195 σε 3 χρωματισμούς: μαύρο Racing, μπλε Sport και κόκκινο Sport. Δείτε περισσότερα για το μοντέλο κάνοντας κλικ εδώ.