Honda Gold Wing / Gold Wing Tour 2024


Η τουριστική ναυαρχίδα της Honda φρεσκάρεται με πράσινο χρώμα, ενώ η πολυτελέστερη έκδοση Tour αποκτά νέους συνδυασμούς χρωμάτων.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 13/10/2023

Η τελευταία γενιά Gold Wing εμφανίστηκε το 2018 και ήταν πρακτικά ολοκαίνουργια, καθώς η ανανέωση έφερε νέο εξακύλινδρο boxer κινητήρα, νέας σχεδίασης μπροστινή ανάρτηση, μεγάλη μείωση βάρους και πολλές ακόμη αλλαγές. Στην πορεία η εξέλιξη συνεχίστηκε με βελτιώσεις στην ανάρτηση και τον κινητήρα το 2020, νέο ηχοσύστημα το 2021, ενώ από το 2022 η βασική έκδοση διατίθεται αποκλειστικά με αυτόματη μετάδοση DCT.

Αυτή η πιο λιτή έκδοση της μεγάλης ταξιδιάρας της Honda δεν αλλάζει στο παραμικρό για το 2024, παρουσιάζοντας ένα νέο πράσινο χρώμα, Matt Armoured Green Metallic, που θα είναι το μοναδικό για τη Gold Wing την ερχόμενη χρονιά.

Η χλιδάτη έκδοση Gold Wing Tour, η οποία πωλείται σε εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο ή DCT και επιπλέον μπορεί να εξοπλιστεί και με αερόσακο, ανανεώνεται μόνο στην εμφάνιση με φρέσκους συνδυασμούς χρωμάτων.

Η Gold Wing Tour με απλό μηχανικό κιβώτιο θα προσφέρεται αποκλειστικά στο νέο μαύρο με γκρι (Heavy Gray Metallic / Graphite Black) και μπρονζέ καπάκια στις κεφαλές του κινητήρα.

Η δε Gold Wing Tour με DCT θα πωλείται σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων: μαύρο-γκρι (όπως ακριβώς και έκδοση άνευ DCT), καθώς και στο αποκλειστικό ασπρόμαυρο Pearl Glare White / Graphite Black, ενώ συνεχίζει στη γκάμα του 2024 και η γκρι/ασημί εναλλακτική.