MV Agusta Enduro Veloce 9.5: Έρχεται στην έκθεση EICMA 2023


Η MV Agusta θα αποκαλύψει το πολυαναμενόμενο project 9.5 - πρώην Lucky Explorer - στην τελική του μορφή, που αλλού, στο Μιλάνο αυτόν τον Νοέμβριο.

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ
  • 26/10/2023

Αυτή η επερχόμενη έκδοση θα είναι επίσης η πρώτη συμμετοχή της MV Agusta στην EICMA σε συνεργασία με το νέο της συνεργάτη, την Pierer Mobility AG, αποδεικνύοντας πώς η συνεργασία κινείται με ταχείς ρυθμούς. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την πιο πρόσφατη σειρά MV Agusta, τα νέα σχέδια και τις τεχνολογίες αιχμής, καθώς και μια πρώτη ματιά στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Ο Timur Sardarov, Διευθύνων Σύμβουλος της MV Agusta Motor S.p.A., σχολίασε: «Χάρη στη συνεργασία με την Pierer Mobility AG, το μεγαλύτερο παραγωγό μοτοσυκλετών στην Ευρώπη, ως νέο, σταθερό συνεργάτη στο εγχείρημά μας, δυναμώσαμε και επεκτείναμε τις επιχειρησιακές μας δυνατότητες. Ο δρόμος μπροστά είναι ο πιο συναρπαστικός που θα μπορούσαμε να ονειρευόμαστε. Η MV Agusta, με τα εμβληματικά της μοντέλα που παράγονται όλα στην Ιταλία, θα συνεχίσει να τραβάει την αμέριστη προσοχή κοινού και κριτικών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι για άλλη μια φορά, η φιλοσοφία Motorcycle Art θα είναι στο επίκεντρο.»

Ο Luca Martin, Chief Operations Officer της MV Agusta Motor S.p.A., πρόσθεσε: «Η EICMA αντιπροσωπεύει το πιο σημαντικό προσκήνιο στον κόσμο στη βιομηχανία μοτοσυκλετών και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιστρέψουμε σε μια τέτοια στρατηγική εκδήλωση. Θα είναι η τέλεια ευκαιρία για εμάς να δείξουμε στους θαυμαστές μας, στους επιχειρηματικούς συνεργάτες και στους φίλους των μέσων ενημέρωσης την κατεύθυνση προς την οποία κινείται η MV Agusta. Η συνεργασία με την Pierer Mobility AG έχει φέρει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε κάθε πτυχή της εταιρείας και η EICMA είναι η τέλεια ευκαιρία για εμάς να ανακεφαλαιώσουμε τους τελευταίους 11 μήνες και να δούμε το συναρπαστικό επόμενο κεφάλαιο για την απίστευτη επωνυμία μας.»