ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
DUCATI

Δοκιμή: Ducati Supersport S 2017 28/12/2017

 • img

Οι Supersport & Supersport S του 2017 είναι οι πιο οικονομικές αλλά και φιλικές "ντυμένες" μοτοσυκλέτες της Ducati, που θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά σε καθημερινή sport χρήση, όσο και σε track days στην πίστα. 

Οι Supersport & Supersport S του 2017 είναι οι πιο οικονομικές αλλά και φιλικές "ντυμένες" μοτοσυκλέτες της Ducati, που θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά σε καθημερινή sport χρήση, όσο και σε track days στην πίστα. To Supersport S της δοκιμής μας είναι η ακριβή έκδοση της μοτοσυκλέτας, με κύριες διαφορές από την βασική έκδοση τις αναρτήσεις της Ohlins, το shifter και το καπάκι για τη σέλα συνεπιβάτη. 

Παλιότερα -πολύ παλιότερα, το 2003- είχα περάσει ένα από τα ομορφότερα σαββατοκύριακα μου πάνω σε μοτοσυκλέτα, καβάλα σε ένα Ducati Supersport 800. Μια μοτοσυκλέτα με sport ικανότητες, όχι όμως ακραία σε σχεδίαση ή επιδόσεις (βλ. 749 και 998 τότε), με δυνατότητες σβέλτου ταξιδιού, έτοιμη να παίξει ακόμα και τον ρόλο του καθημερινού συντρόφου.

Μαζί είχαμε διασχίσει τη μισή Ελλάδα, για να καταλήξουμε στην ονειρεμένη πίστα των Σερρών, όπου και περάσαμε ένα “όλα κάτω” διήμερο, επιστρέφοντας στο καπάκι στην Αθήνα, δίχως να κάνει κιχ. Όλα κάτω από ένα “όλα σε ένα” ιταλικό μοντέλο. Δρόμος, πίστα και ταξίδι = Ducati Supersport. Το παιδί για όλες τις δουλειές.

Τα χρόνια πέρασαν, το όνομα Supersport έσβησε από τη γκάμα της Ducati, μέχρι που έφτασε το 2017 και εμφανίστηκε ο συνεχιστής της δυναστείας!

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • 2018 HARLEY-DAVIDSON 14/2

  First Ride: 2018 Harley-Davidson Softail Fatbob

  Νοσταλγία στη σύγχρονη εποχή. Διατηρώντας ήχο και κραδασμούς σε επιθυμητά επίπεδα ''Harley'', προσφέροντας ευκολία στην οδήγηση αλλά και sport χαρακτήρα, οι νέες Softail της Harley-Davidson για το 2018, είναι κάτι παραπάνω από νέες.

 • DUCATI 28/12/2017

  Δοκιμή: Ducati Supersport S 2017

  Οι Supersport & Supersport S του 2017 είναι οι πιο οικονομικές αλλά και φιλικές "ντυμένες" μοτοσυκλέτες της Ducati, που θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά σε καθημερινή sport χρήση, όσο και σε track days στην πίστα.

 • ΗONDA 28/12/2017

  Δοκιμή: Honda CBR1000RR

  Λιγότερο βάρος, περισσότερη δύναμη, ηλεκτρονικά βοηθήματα. Αυτό ήταν το τρίπτυχο πάνω στο οποίο δούλεψε η Honda για τη βελτίωση του νέου CBR1000RR Fireblade.