Bajaj Dominar 400 2019 - "Κατασκοπική" φωτογραφία


Όπως φαίνεται από μια "κατασκοπική" φωτογραφία που δημοσιεύουν τα ινδικά μέσα, το Bajaj Dominar 400 θα δεχτεί μερικές μεγάλες αλλαγές για το 2019.

  • 21/9/2018

Το ανάποδο πιρούνι με το δισκόφρενο στην άλλη πλευρά είναι η μεγαλύτερη αλλαγή, ενώ η εξάτμιση με τα διπλά τελικά πίσω δείχνει αρκετά ογκώδης. Νέα θα είναι και τα ψηφιακά όργανα με περισσότερες πληροφορίες από προηγουμένως.

Ο κινητήρας αναμένεται να δεχτεί κι αυτός βελτιώσεις ενώ θα πληροί τις ινδικές προδιαγραφές BS6 -αναμένουμε να δούμε αν θα έρθει και στην Ευρώπη με Euro 4 ή Euro 5 προδιαγραφές.

Ο ινδικός τύπος αναφέρει πως ο κινητήρας θα έχει πλέον περισσότερες ομοιότητες με τον κινητήρα του KTM 390 Duke, όπως τους δυο εκκεντροφόρους επικεφαλής, το σύστημα ride by wire και τον συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης.

Το νέο Bajaj Dominar 400 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα πριν την ινδική γιορτή του φωτός (Ντιβάλι), στις 7 Νοεμβρίου, ενώ η τιμή του αναμένεται να είναι υψηλότερη από του προηγούμενου μοντέλου αλλά φθηνότερη από του ευρωπαϊκού και ιαπωνικού ανταγωνισμού.