Bajaj και SWM: Σταθερά στην K-Motors Southeast Europe Α.Ε.


Η K-Motors SEE, εισαγωγέας και διανομέας πολλών γνωστών εργοστασίων μοτοσυκλετών στη χώρα μας επί σειρά ετών, παραμένει ενεργή με τη δραστηριότητα εισαγωγής και υποστήριξης των εργοστασίων BAJAJ και SWM στην Ελλάδα.

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ
  • 20/9/2023

Η K-Motors SEE (απόγονος της ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ΑΒΕΕΟ και της μετέπειτα KTM Hellas SEE), εισαγωγέας και διανομέας πολλών γνωστών εργοστασίων μοτοσυκλετών στη χώρα μας επί σειρά ετών, παραμένει ενεργή με τη δραστηριότητα εισαγωγής και υποστήριξης των εργοστασίων BAJAJ και SWM στην Ελλάδα, στη γνωστή έδρα της. [Δελτίο Τύπου]

Το μέγεθος του ινδικού κολοσσού Bajaj και η πλούσια ιστορία και γκάμα της ιταλικής SWM, αποτελούν ισχυρό κίνητρο για τη συνέχεια της δραστηριότητας της K-Motors.

Στη Λεωφόρο Φιλαδελφείας 161 στις Αχαρνές θα βρείτε άμεση διαθεσιμότητα μοντέλων και των δύο εργοστασίων για αγορά αλλά και δοκιμή, καθώς και διαρκή υποστήριξη ανταλλακτικών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210-5540640, καθώς και στα email: sales@kmotors.gr & info@kmotors.gr.