Η TVS Motorcycles ετοιμάζει απόβαση στην Ευρώπη


Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της Norton ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ίσως την πιο ανεπτυγμένη αγορά μοτοσυκλέτας στον κόσμο, αυτή της Ευρώπης, με άφιξη εντός του 2024.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 21/11/2023

Όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε στα διεθνή μέσα, η ινδική TVS θα ντεμπουτάρει επίσημα και στην Ευρώπη, μετά από συμφωνία που επιτεύχθηκε για είσοδο στην αγορά το 2024.

Η ινδική μάρκα είναι ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές δικύκλων στην χώρα της, αλλά και στον κόσμο, αφού μεταξύ άλλων είναι ιδιoκτήτρια της ιστορικής Norton, ενώ παράγει μοντέλα και για λογαριασμό της BMW –την σειρά 310, αλλά και το νέο ηλεκτρικό CE 02, σε ένα βαθμό.

Το ντεμπούτο της εταιρείας στην Ευρώπη θα γίνει τον Ιανουάριο του 2024, με μια σειρά μοντέλων που θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον τα: Jupiter 125, NTORQ , Raider, iQube S, TVS X, Ronin, Apache RR 310, και Apache RTR 310.

Πρόσωπο-κλειδί στην έλευση της νέας μάρκας είναι ο Emil Frey, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς οχημάτων στην Γηραιά Ήπειρο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα TVS θα φτάσουν πρώτα στην Γαλλία.

Δε γνωρίζουμε ακόμη αν η χώρα μας περιλαμβάνεται στο πλάνο επέκτασης της μάρκας στην Ευρώπη, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα μάθουμε σύντομα, στη χειρότερη εντός του 2024.