Νέες δυνατότητες ενοικίασης μοτοσυκλέτας BMW


Πλέον σε ένα συγκεντρωτικό ιστότοπο, οι φίλοι της BMW Motorrad μπορούν να ενοικιάζουν μοτοσυκλέτες, αλλά και να κλείνουν θέση σε εκδρομές, δράσεις και προπονήσεις, για όσους θέλουν να δημιουργήσουν αναμνήσεις οδήγησης και πολυτέλειας.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 29/6/2023

Με επίσημο δελτίο τύπου της, η BMW Motorrad ανακοίνωσε την ενοποίηση της πλατφόρμας ενοικίασης μοτοσυκλετών της, Rent a Ride, στην ιστοσελίδα Fuel For Life. Πρόκειται για έναν ιστότοπο στον οποίο οι φίλοι και αναβάτες BMW (και όχι μόνο) μπορούν να βρουν και να κλείσουν ιδιαίτερες μοτοσυκλετιστικές εμπειρίες, όπως ταξίδια, προπονήσεις και μαθήματα οδήγησης και, πλέον, ενοικιάσεις δικύκλων.

Με μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα Fuel for Life, κάνοντας ένα κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της BMW, αλλά και να επιλέξετε/κλείσετε αυτές που σας ενδιαφέρουν. Με μία ενοικίαση μοτοσυκλέτας για οποιδήποτε χρονικό διάστημα, μπορείτε εκτός από το να απολαύσετε την χρήση της μοτοσυκλέτας που σας αρέσει σε οποιεσδήποτε συνθήκες, να αξιολογήσετε και αν είναι η κατάλληλη για εσάς, πριν προβείτε σε απόφαση αγοράς.