AJP PR7 Adventure: Το μοναδικό enduro μοντέλο στην K-Motors


Μία από τις πιο εντυπωσιακές, ικανές και έτοιμες για την σκληρότερη εκτός δρόμου χρήση μοτοσυκλέτες που μπορείς να αποκτήσεις στην Ελλάδα.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 28/2/2024

Η AJP PR7 Adventure είναι μία αγνή εκτός δρόμου μοτοσυκλέτα, που ξεφεύγει από την απλή «Adventure» φιλοσοφία που γνωρίζουμε στο mainstream και απευθύνεται σε σαφώς πιο απαιτητικούς αναβάτες. Στην Ελλάδα, έρχεται προς το παρόν σε κομμάτια... μετρημένα στα δάχτυλα, με την πρώτη μοτοσυκλέτα να έρχεται πέρσι τον Μάρτιο (δείτε και το ανάλογο μας άρθρο με ένα κλικ εδώ) και εμείς να έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, την 2η μόλις του είδους της, στην αντιπροσωπεία της K-Motors στους Αχαρνές.

Η Adventure - Rally μοτοσυκλέτα έρχεται πλήρως εξοπλισμένη και έτοιμη για όλα από το εργοστάσιο, σε επίπεδο ανώτερο από την μέση μοτοσυκλέτα «χώματος» που μπορείς να αγοράσεις. Την κινητήρια μονάδα του PR7 συνιστά ένας τετράχρονος, μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος με ψεκασμό DOHC κινητήρας 600 κ.εκ. Το κιβώτιο είναι 6 σχέσεων, με τον υδραυλικό συμπλέκτη να εγγυάται πιο ξεκούραστες αλλαγές ταχυτήτων.

Στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται ο ελαφρύς σκελετός και το ψαλίδι με μοχλικό από αλουμίνιο, το ντεπόζιτο 17 λίτρων τοποθετημένο χαμηλά κάτω από την άνετη σέλα και οι πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω από τη Sachs με διαδρομές 300 χλστ. και 280 χλστ., αντίστοιχα.

Ο κινητήρας αποδίδει 48 ίππους στην «αρχική» μορφή του, ενώ αν εξοπλίσετε την μοτοσυκλέτα με το ανάλογο αγωνιστικό κιτ, μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 58. Σημαντική λεπτομέρεια, ότι ο κινητήρας δεν χρειάζεται συντήρηση με ώρες, αλλά με χιλιόμετρα, κάνοντας την διαδικασία ευκολότερη για τον τελικό χρήστη.

Τα δισκόφρενα από εμπρός και πίσω έρχονται από τη Brembo, ενώ στη Rally ταυτότητα της μοτοσυκλέτας συμβάλλουν ο πύργος τιμονιού με ανεμοθώρακα, η μεγάλη οθόνη πλοήγησης και πληροφοριών, η αλουμινένια ποδιά κινητήρα και οι χούφτες.

Το ύψος της σέλας είναιι στα 920 χλστ. και η απόσταση από το έδαφος στα 310 χλστ. Η συντήρηση χρειάζεται ανά 5.000 χλμ. και η τιμή ξεκινά από τις 12.500 €.

Θα βρείτε το AJP PR7 Adventure στην K-Motors South East Europe.

Λεωφόρος Φιλαδελφείας 161 , Αχαρνές.

Τηλέφωνο: 210 5540640

e-mail: info@kmotors.gr

JOIN US