CFMOTO 450 SR-S 2024: Το νέο μονόμπρατσο στην Ελλάδα με 3 χρόνια εγγύηση


Το νέο μικρομεσαίο supersport έρχεται και «με τη βούλα» στην χώρα μας, με σημαντικές αναβαθμίσεις μεταξύ των οποίων και το πανέμορφο μονόμπρατσο ψαλίδι.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 7/3/2024

[Δελτίο Τύπου CFMOTO]

Με ένα συνδυασμό σχεδίασης αιχμής, προηγμένης τεχνολογίας και ανώτερης απόδοσης, αυτή η premium μοτοσυκλέτα αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της CFMOTO να ξεπερνά τα όρια.

Τι νέο υπάρχει;

- Ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι 37 mm με ρυθμιζόμενη συμπίεση και απόσβεση επαναφοράς

- Μονόμπρατσο ψαλίδι

- Αναβαθμισμένος σχεδιασμός εμπρός φτερού

- Διπίστονη δαγκάνα Brembo πίσω με μονό δίσκο Φ240mm

- Traction Control για απαράμιλλη σταθερότητα

Το 450SR-S είναι εξοπλισμένο με προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, εξασφαλίζοντας σταθερή οδήγηση σε ολισθηρούς δρόμους και σε δύσκολες συνθήκες.

Ρυθμιζόμενη εμπρός ανάρτηση

Το ανεστραμμένο πιρούνι 37 mm έχει αναβαθμιστεί ώστε να διαθέτει ξεχωριστή λειτουργία και ρυθμιζόμενη απόσβεση συμπίεσης και επαναφοράς, δίνοντας τη δυνατότητα στους αναβάτες να προσαρμόσουν την οδηγική τους εμπειρία ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις τους.

Αναβαθμισμένο φρενάρισμα με Brembo

Η μπροστινή δαγκάνα Brembo M40 στο 450SR S προσφέρει πάντα στιβαρή και ελεγχόμενη ισχύ πέδησης. Υποστηρίζεται από σύστημα αντιμπλοκαρίσματος πέδησης (ABS) για την αποτροπή μπλοκαρίσματος τροχού κατά το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης και σε συνδυασμό με αναβαθμισμένο πίσω φρένο μονού δίσκου Φ240 mm με δαγκάνα διπλού εμβόλου που εξασφαλίζει βέλτιστη ισχύ ακινητοποίησης.

Καινοτόμος οθόνη και συνδεσιμότητα για τον σύγχρονο αναβάτη

Η οθόνη TFT 5 ιντσών του 450SR-S υποστηρίζει MotoPlay, προσφέροντας προβολή οθόνης, μουσική, πλοήγηση και συνδεσιμότητα τηλεφώνου. Μείνετε συνδεδεμένοι στο δρόμο με αναβαθμίσεις over-the-air (OTA) για συνεχή βελτίωση, διασφαλίζοντας ότι η μοτοσυκλέτα σας είναι πάντα ενημερωμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Στον πυρήνα του CFMOTO 450SR-S βρίσκεται ένα τεχνολογικό θαύμα – ο ιδιαίτερα αναγνωρισμένος δικύλινδρος κινητήρας 449.5cc.

Στοιχεία Κινητήρα

- Μέγιστη ισχύς: 34,5 kW (46hp) @ 9.250 rpm

- Μέγιστη ροπή: 39,3 N.m @ 7.750 rpm

- Αναλογία ισχύος προς βάρος 0,22

Χρώματα: Zircon Black και Tundra Grey.

Δείτε περισσότερα για το CFMOTO 450 SR-S 2024 με ένα κλικ εδώ