CFMOTO 800NK Advanced: Νέα πολυτελέστερη έκδοση, η τιμή της στην Ελλάδα


Μια νέα παραλλαγή του 800ΝΚ κάνει την εμφάνισή της στις ευρωπαϊκές αγορές, με αρκετό επιπλέον εξοπλισμό και εξαιρετική τιμή.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 27/9/2023

Η μεγάλη γυμνή της CFMOTO με τον δικύλινδρο σε σειρά των 799 cc, 94 hp και 8.3 kgm είναι μια εντυπωσιακά ικανή και απολαυστική μοτοσυκλέτα που μας μάγεψε στην πρόσφατη ευρωπαϊκή της παρουσίαση στη Γαλλία, όπου την οδηγήσαμε για πρώτη φορά.

Συνοδευόμενη από μια εκπληκτική τιμή κάτω των οκτώ χιλιάδων ευρών, η 800ΝΚ Sport δικαίως τραβά τα βλέμματα χωρίς καν να χρειαστεί να γίνει αναφορά στο βιογραφικό αυτού του δικύλινδρου, ο οποίος συνιστά την παραλλαγή της CFMOTO στον LC8c της ΚΤΜ.

Τώρα ωστόσο καταφτάνει μια ακόμη έκδοση 800NK Advanced ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο, αποτελώντας μια παραλλαγή με πλουσιότερο εξοπλισμό.

Η βάση του 800NK Sport δεν αλλάζει σε τεχνικό επίπεδο, έτσι έχουμε την ίδια ακριβώς μοτοσυκλέτα με τις τρεις χαρτογραφήσεις κινητήρα, μονόδρομο συμπλέκτη, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις ΚΥΒ και φρένα J.Juan, με την προσθήκη των παρακάτω επιπλέον στοιχείων εξοπλισμού:

- Keyless χειρισμό (χωρίς κλειδί)

- Μεγαλύτερη οθόνη TFT 8 ιντσών (5 ίντσες στο 800NK Sport) με συνδεσιμότητα Bluetooth και συμβατότητα Apple CarPlay

- Quick shifter

- Αμορτισέρ τιμονιού (σταμπιλιζατέρ)

- Cruise Control

- Αυτόματη ρύθμιση έντασης φώτων ανάλογα με ατμοσφαιρικές συνθήκες

- Αλουμινένια μπάρα τιμονιού

- Φως Follow me Home, μια λειτουργία όπου το φως της μοτοσυκλέτας μένει αναμμένο για λίγη ώρα αφότου ο αναβάτης την κλειδώσει για να φωτίζει τον δρόμο ως την πόρτα του σπιτιού

- Σύστημα εντοπισμού μοτοσυκλέτας, με ειδοποιήσεις μέσω της εφαρμογής για τηλέφωνα της CFMOTO.

Οι παραπάνω αλλαγές έχουν μια μικρή επιβάρυνση στη ζυγαριά, καθώς η 800NK Advanced ανακοινώνεται στα 189 ονομαστικά κιλά (στεγνή), δηλαδή τρία περισσότερα από τη Sport, ενώ θα είναι διαθέσιμη στις ίδιες χρωματικές επιλογές Zircon Black (μαύρο) και Nebula White (λευκό).

Η δε τιμή της συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση που εγκαινίασε η 800NK Sport, καθώς στην Ελλάδα η αντιπρόσωπος της CFMOTO, Muvus, την έχει ήδη ανακοινώσει στα €8,290. Πρόκειται για μια φορά ακόμη για εξαίρετη τιμολόγηση, η οποία επιβαρύνει την τιμή της Sport κατά ένα πεντακοσάρικο, δικαιολογημένα για τα επιπλέον πράγματα που φορά.

Ελληνική ιστοσελίδα μοντέλου: CFMOTO 800NK Advanced