Daytona Orama 125


Με στυλ που συνδυάζει ρετρό με σύγχρονο, κινητήρα 125 κυβικών και χαμηλή τιμή, το νέο Orama 125 της Daytona μπαίνει στον στίβο της αγοράς.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 26/7/2023

Η Daytona ανακοίνωσε την παρουσίαση του νέου scooter της στα 125 κυβικά, ονόματι Orama. Ένα κλασικού σχεδίου scooter με άμεσα αναγνωρίσιμη μορφή, μπαίνει στην αγορά μας, σε τιμή που ορίζεται στα 2.495 ευρώ.

Ως scooter 125 κυβικών, το Daytona Orama 125 μπορεί να οδηγηθεί απευθείας και από κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου, που πληρούν τις ανάλογες προϋποθέσεις.

Ας δούμε τι λέει και η ίδια η Daytona, για το νέο Orama 125:

Κινητήρας Κορυφαίων Επιδόσεων: Ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος τετραβάλβιδος κινητήρας του Orama 125 αποδίδει 15 ίππους στις 8.500 στροφές, γεγονός που το κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες επιδόσεις της κατηγορίας. Η μέγιστη ροπή ανέρχεται κι αυτή στο εντυπωσιακό νούμερο των 12,5Nm. Χάρη στο μεγάλο ρεζερβουάρ των 10L και τη χαμηλή κατανάλωση, επιτυγχάνονται υψηλά επίπεδα αυτονομίας!

Μεγάλο και Ευρύχωρο Επίπεδο Πάτωμα: Το επίπεδο πάτωμα του Orama 125 προσφέρει μεγάλους χώρους για μεταφορά αντικειμένων, ενώ οι αντιολισθητικές επιφάνειες προσφέρουν στήριξη και έναν ιδιαίτερο ρετρό τόνο.

Πρακτικός Αποθηκευτικός Χώρος: Κάτω από τη σέλα θα φιλοξενηθεί ένα full face κράνος και μικροπράγματα.

Ενσωματωμένη Αλουμινένια Σχάρα: Στο στάνταρ εξοπλισμό του Orama 125 συμπεριλαμβάνεται και η ενσωματωμένη αλουμινένια σχάρα, με εξαιρετικό φινίρισμα και τα πλαϊνά τμήματα χρησιμεύουν ως χειρολαβές για τη στήριξη του συνεπιβάτη.

Ρετρό Σχεδίαση – Φώτα LED: Ο σχεδιασμός του Orama αποτελεί ένα “πάντρεμα” των κλασικών γραμμών εμπλουτισμένες με σύγχρονη τεχνολογία. Ο στρογγυλός προβολέας και τα DRL φώτα είναι τεχνολογίας LED, όπως και τα ενσωματωμένα στην ποδιά φλας, τα οποία τονίζουν ακόμη περισσότερο το ρετρό χαρακτήρα του.

LED Πίσω Φωτιστικό Σώμα: Μοναδική είναι και η σχεδίαση του στρογγυλού πίσω φωτιστικού σώματος που πλαισιώνεται από τα ενσωματωμένα στην ουρά φλας, κάνοντας την πίσω όψη του Orama ξεχωριστή και άμεσα αναγνωρίσιμη.

Ψηφιακή LCD Οθόνη: Τα όργανα αποτελούνται από μία LCD οθόνη τοποθετημένη μέσα σε ένα κλασσικής σχεδίασης πλαίσιο, αποτελώντας ένα ακόμη χαρακτηριστικό “πάντρεμα” τεχνολογίας και στιλ, με πλήθος χρήσιμων και ευανάγνωστων ενδείξεων.

Άνετη Σέλα με Ξεχωριστές Υφές: Η ενιαία σέλα για αναβάτη και συνεπιβάτη προσφέρει μεγάλους χώρους και άνεση, αλλά και αντιολισθητικές ιδιότητες, χάρη στις δύο ξεχωριστές υφές που διαθέτει. Και σε αυτή την περίπτωση ο σχεδιασμός έγινε με γνώμονα το στιλ και τη χρηστικότητα."

Περισσότερα στο daytonamotors.gr