Disney Mickey Mouse Edition by Vespa


Η Disney και η Vespa, δύο εμβληματικές μάρκες με διάσημο σχεδιασμό και διαχρονική φήμη, συνδυάζονται για ειδικές εκδόσεις του αγαπημένου δίκυκλου.

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ
  • 22/6/2023

Ένα ιδιαίτερο project γεννιέται για να γιορτάσει το πιο αγαπημένο ποντίκι όλων των εποχών, το παγκόσμιο σύμβολο της Disney που ενώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Μαζί, με καθολική γοητεία και σύμβολο θετικών αξιών, η Vespa και ο Mickey Mouse δημιουργούν έναν απροσδόκητο συνδυασμό χρωμάτων και στυλ, γιορτάζοντας το παιχνίδι, τη χαρά και τον αυθορμητισμό. Αυτή η έκδοση έχει αναπτυχθεί στη βάση της Vespa Primavera (σε όλους τους κυβισμούς).

Τα χρώματα θυμίζουν εκείνα του Mickey Mouse (μαύρο, κόκκινο, κίτρινο και άσπρο). Επιπλέον, οι μαύροι καθρέφτες θυμίζουν τα αυτιά του Mickey, ενώ οι τροχοί είναι διακοσμημένοι και στις δύο πλευρές με κίτρινο αυτοκόλλητο που παραπέμπει στα πόδια του Μίκυ. Το σώμα είναι διακοσμημένο με γραφικό Mickey, στις δύο πλευρές και στην μπροστινή ποδιά: το γραφικό είναι κατασκευασμένο από μεταλλικό μαύρο χρώμα με λευκό μοτίβο Mickey Mouse.

Η υπογραφή Mickey είναι τοποθετημένη στην αριστερή πλευρά της ποδιάς αλλά και σταμπαρισμένη στη δεξιά πλευρά της σέλας (λεπτό μαύρο φινίρισμα με μαύρη ραφή). Υπάρχει επίσης ένα αυτοκόλλητο στο καπάκι κάτω από τη σέλα, που πιστοποιεί τη χρήση του επίσημου χαρακτήρα και των υλικών της Disney.

H ενδεικτικές τιμές λιανικής των Disney Mickey Mouse Edition by Vespa στα 50cc, 125cc και 150cc είναι αντίστοιχα στις 4.150€, 5.150€ και 5.250€. Ισχύουν οι ίδιες προωθητικές ενέργειες, που αφορούν στην οικογένεια Vespa Primavera.