Harley-Davidson CVO Pan America 2024


Επιβεβαίωση για τα σενάρια των προηγούμενων ημερών, καθώς η H-D παρουσιάζει την κορυφαία, μέχρι τώρα, Pan America μετά από τις φροντίδες του τμήματος CVO.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 25/1/2024

Η Harley-Davidson παρουσίασε μια νέα έκδοση της adventure μοτοσυκλέτας της, Pan America, συνοδευόμενη από τα αρχικά CVO που αντιστοιχούν στο τμήμα Custom Vehicles Operation που έχει ως αντικείμενο τη δημιουργία εκλεκτών παραλλαγών σε μοντέλα της αμερικανικής εταιρείας.

Η CVO Pan America βάφτηκε σε "Legendary Orange" πορτοκαλί χρώμα, με έναν ασημί αριθμό 1 στο ρεζερβουάρ καυσίμου και ρίγες για την απαραίτητη αντίθεση. Στο ίδιο πορτοκαλί χρώμα είναι βαμμένο και το υποπλαίσιο, τα κάγκελα στο πλάι και στο εμπρός φωτιστικό σώμα, καθώς και οι ραφές στη σέλα αναβάτη και συνεπιβάτη.

Στον εξοπλισμό η CVO Pan America απέκτησε quickshifter από την σειρά Screamin’ Eagle, επιπλέον φωτισμό LED, αλουμινένια ποδιά κινητήρα, τροχούς με tubeless ελαστικά και αλουμινένια τριπλέτα βαλιτσών.

Διατηρήθηκαν η ημιενεργητική ανάρτηση, η δυνατότητα ρύθμισης ύψους από το έδαφος, οι riding modes και φυσικά η μεγάλη TFT οθόνη.

Ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας δεν άλλαξε, παραμένοντας ο γνωστός Revolution Max των 1,252 cc με απόδοση 150 hp και 13,1 kgm.

H τιμή της μοτοσυκλέτας στις ΗΠΑ ορίστηκε στα 28,399 δολάρια, μεγαλύτερη κατά περισσότερα από 8,400 συγκριτικά με την απλή έκδοση... αλλά αυτό συμβαίνει, όταν θέλεις το απόλυτο custom από το Milwaukee.