Husqvarna Norden 901 2024: Νέα χρώματα, περισσότερη τεχνολογία


Το Husqvarna Norden 901 το οποίο είναι το κορυφαίο μοντέλο της σουηδικής μάρκας και για το 2024, αλλάζει στους τομείς των χρωμάτων και των ηλεκτρονικών.

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ
  • 18/10/2023

Το πιο ταξιδιάρικο alter ego του KTM 890 Adventure, μηχανικά και εξοπλιστικά έρχεται σχεδόν αυτούσιο για το 2024 με πρώτη πρόδηλη αλλαγή το νέο γκρι και κίτρινο χρώμα. Δεύτερη ορατή αλλαγή για το νέο Norden, είναι η διαφοροποιημένη εξάτμιση, που έρχεται στο όνομα των προδιαγραφών του Euro5 .

Οι υπόλοιπες βελτιώσεις έρχονται… υποδόρια, όπως η νέα θύρα USB, τα νέα προειδοποιητικά φώτα κινδύνου που συνοδεύουν τη μοτοσυκλέτα 2024 και συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας του αναβάτη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αλλά και το traction control που διαθέτει πλέον την επιλογή «Explorer Mode», η οποία παρέχει πρόσβαση σε 10 διαφορετικά επίπεδα ολίσθησης του πίσω τροχού.

Τα παραπάνω συνοδεύονται μεταξύ άλλων από το Cornering ABS της Bosch, με την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα όπως προείπαμε να παραμένει γνώριμη. Υπενθυμίζουμε πως το Norden «ζωντανεύει» από ένα κινητήρα 889 κ.εκ. με μέγιστη ισχύ 105 ίππων και ροπή 10,2 κιλών. Η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Apex της WP παρέχει εξαιρετική άνεση τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, με τη μοτοσυκλέτα να διαθέτει επίσης τέσσερις επιλογές οδήγησης (Street, Rain, Offroad, προαιρετικά Explorer) γκάζι Ride-by-wire με ρυθμιζόμενη απόκριση (στη λειτουργία Explorer), Quickshifter, συμπλέκτη PASC Slipper κ.α.

Το Norden 901 του 2024 αναμένεται στις εκθέσεις της Husqvarna μετά το πρώτο δίμηνο του νέου έτους.