KOVE 525F: Nέο scramblerάκι


?Το 525 είναι ο νέος "μαγικός αριθμός" στα μοντέλα Α2 που παρουσιάζονται από την Ανατολή.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 10/7/2023

H Kove Motorcycles από την Κίνα, έχει καταφέρει να κάνει ήδη το όνομα της να ακουστεί κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο, ενώ σε αγορές όπως η γειτονική μας Ιταλία έχει ήδη ξεκινήσει να διαθέτει τα μοντέλα της. Για την χώρα μας, είμαστε ακόμα εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της αντιπροσωπείας και την έναρξη των πωλήσεων, όμως η Kove εξακολουθεί να διευρύνει την γκάμα της στο παρασκήνιο.

Αυτό είναι το νέο Kove 525F, μια μοτοσυκλέτα που ασπάζεται ξεκάθαρα την scrambler αισθητική και μάλιστα με… μονόμπρατσο ψαλίδι πίσω, παρακαλώ! Προσέξτε επίσης, το πώς εκβάλλει το σύστημα εξάτμισης, σε δύο κυλινδρικά κοντά τελικά στην δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας. Εννοείται ότι οι τροχοί είναι ακτινωτοί, για να υποστηρίξουν το αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο στηρίζεται επίσης στον κυκλικό εμπρός προβολέα και το χαρακτηριστικό τιμόνι.

Ο κινητήρας του μοντέλου έχει κυβισμό 494 κ.εκ. και, σύμφωνα με τα τεχνικά στοιχεία που δημοσιεύονται, μπορεί να αποδώσει έως και 54 ίππους, αν και το πιθανότερο είναι ότι στην χώρα μας, θα έρθει με το πολύ 48, ελέω Α2 διπλώματος. Η ροπή ανακοινώνεται στα 5,1 kgm στις 7.000 στροφές   και εκεί αναμένεται να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση, σε περίπτωση που η ισχύς του μοντέλου περιοριστεί: Στόχος, θα είναι η μεγαλύτερη δυνατή ροπή, που θα εκμεταλλεύεται τον επιπλέον κυβισμό του μοντέλου.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι είχαμε γράψει για τα πρώτα στοιχεία του Kove 525F, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο  - δείτε και το ανάλογο άρθρο με ένα κλικ εδώ

Περιμένουμε και περισσότερα στοιχεία – όπως και για την υπόλοιπη γκάμα της Kove για την χώρα μας.