Suzuki GSX-S1000GX 2024: Ανακοινώθηκε η τιμή, άνοιγμα προπαραγγελιών


Η Suzuki ενσωμάτωσε στην ιστοσελίδα της την τιμή της νέας μοτοσυκλέτας που μπλέκει οικειοθελώς με ασφάλτινες περιπέτειες, ανακοίνωσε πότε αναμένεται και άνοιξε φόρμα προκρατήσεων.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 4/12/2023

Ο τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας που κινεί σύσσωμη την οικογένεια GSX-S 1000 με 150 ίππους (και καρδιά Κ5) βρήκε μια ακόμη εφαρμογή από τη Suzuki στη νέα GSX-S1000GX που έκανε το ντεμπούτο της την πρώτη μέρα της έκθεσης μοτοσυκλέτας EICMA 2023 στο Μιλάνο.

Η νέα GSX-S1000GX αναμένεται στην Ελλάδα την Άνοιξη του 2024 και στο μεταξύ η λιανική τιμή της αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Suzuki Moto Greece: €17,995.

Παράλληλα ενεργοποιήθηκε στην ελληνική ιστοσελίδα φόρμα προκρατήσεων για όσους θέλουν να είναι στους πρώτους που θα παραλάβουν τη μοτοσυκλέτα τους και την οποία θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: suzuki.gr/motos/proparaggelia.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητά η φόρμα και ο επίσημος έμπορος Suzuki που θα επιλέξετε θα έρθει θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να ολοκληρωθεί η προπαραγγελία. Στην παραπάνω ιστοσελίδα μάλιστα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά και τα διαθέσιμα αξεσουάρ της Suzuki, τις τιμές τους και φυσικά να τα συμπεριλάβετε εξαρχής στην παραγγελία.

Γνωρίστε τη GSX-S1000GX στην ελληνική ιστοσελίδα της Suzuki: suzuki.gr/motos/gsx-s1000-gx