Triumph Speed 400 / Scrambler 400X: Οι τιμές τους στην Ελλάδα


Ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα δύο νέα μικρά Classics της Triumph.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 9/10/2023

Οι τιμές για τις πολυαναμενόμενες Speed 400 και Scrambler 400 X της Triumph Motorcycles αποκαλύπτονται σήμερα. Η Speed 400 roadster θα είναι διαθέσιμη από €5.690 και η Scrambler 400 X θα ξεκινά από €6.390.

Φτάνοντας στους αντιπροσώπους από τον Ιανουάριο του 2024, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα μονοκύλινδρου κινητήρα, σχεδιασμένου να προσφέρει μια διασκεδαστική, ευέλικτη και εμπνευσμένη βόλτα για αναβάτες όλων των ηλικιών και επιπέδων εμπειρίας.

Σε αυτή την τιμή, και τα δύο μοντέλα αντιπροσωπεύουν απίστευτη σχέση ποιότητας/τιμής. Προσφέρουν κορυφαίες ικανότητες στην κατηγορία τους, υψηλά επίπεδα στάνταρ προδιαγραφών και τεχνολογία εστιασμένη στον αναβάτη, κορυφαία ποιότητα και λεπτομέρεια, και διαστήματα σέρβις 16.000 χιλιομέτρων (τα καλύτερα στην κατηγορία τους) μαζί με μια ολοκληρωμένη διετή εγγύηση.

Ο διευθυντής Πωλήσεων της Triumph Motorcycles, Paul Stroud, δήλωσε:

"Η ανταπόκριση στις Speed 400 και Scrambler 400 X ήταν εκπληκτική και γνωρίζουμε ότι οι πελάτες σε όλο τον κόσμο περίμεναν με ανυπομονησία την τιμή.

"Θέλουμε να κάνουμε αυτές τις μοτοσυκλέτες όσο το δυνατόν πιο προσιτές και ανταγωνιστικές και ελπίζουμε ότι αυτές οι τιμές θα εκπλήξουν και θα ενθουσιάσουν τους πιθανούς πελάτες σε κάθε αγορά. Πιστεύουμε ότι προσφέρουμε απίστευτη αξία, τόσο ως προς την αρχική τιμή αγοράς όσο και ως προς το συνολικό κόστος χρήσης.

"Οι παραγγελίες έχουν ήδη πλημμυρίσει, και τα δύο μοντέλα θα φτάσουν στους αντιπροσώπους από τα τέλη Ιανουαρίου. Είμαστε βέβαιοι ότι μια ολόκληρη νέα γενιά αναβατών της Triumph θα απολαύσει σύντομα το εμβληματικό στυλ, την ποιότητα και τις επιδόσεις της Triumph."

Οι Speed 400 και Scrambler 400 X βρίσκονται πλέον ζωντανά στον εύχρηστο διαδικτυακό διαμορφωτή της Triumph, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να επιλέξουν από τρία σχέδια δίχρωμων συνδυασμών και μια σειρά από γνήσια αξεσουάρ, από στυλ και άνεση έως αποσκευές και ασφάλεια.

Διαβάστε για τα μοντέλα στην παρουσίαση τους, με ένα κλικ εδώ, ή δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Triumph Motorcycles Ελλάδας